wat errug !
Blijf op de hoogte en volg Bas en Peet op reis...
28 Juli 2013 | Andorra, Sornàs
28 Juli 2013 - 20:41
Roel & Jacqueline:
Jammer van die camping, maar ja, de tijd draait door! Het enige wat ik me van Andorra herrinner is de uitgebreide grenscontrole en de schattige, in hemelsblauwe pakjes gestoken, politieagentes... En natuurlijk het indrukwekkende bergmassief aan je rechterhand, tenminste, zoals wij er destijds met onze motor met zijspan doorheen gecrosst zijn. Geniet ervan enneh, wat dachten jullie van de prachtige provincie Aragon? Wild kamperen ten zuiden van Ainsa!
Roel & Jacqueline. -
28 Juli 2013 - 21:45
Wij:
OK! Dat klinkt goed en gaan we opzoeken... Makkelijk ook met free wifi en een wolk die inmiddels op ons neergedaald is.... Lekker hoor, bergen. Inmiddels 16 gr en sokken. Hahaha nog meer tips??? -
29 Juli 2013 - 10:07
Pa:
Wat een mooie camping lekker langs een stroompje,en als je herrie wil maken op een camping neem dan rotjes mee in plaats van een cooleman,
groet ma en pa -
29 Juli 2013 - 10:52
Jan, Gerda En Calijn Vogel:
He Peet en Bas,
dit had ik dus niet verwacht he. Petra dat is toch les 1 in het handboek lekker op reis?? Kijk of de camping überhaupt nog bestaat. Maar jah......nu lijkt het toch wel iets meer weg te hebben van een avontuur. Heel veel plezier nog en groetjes vanuit een "zonovergoten" Gorinchem. En al die verhalen over Pastis of Pasta.......het gaat toch wel neigen naar alcoholisme. Hahahaha.
groetjes,
Jan -
29 Juli 2013 - 21:05
Marcel:
waaaaaat onze camping gestolen???, donderwolkje erbij!!
Moet niet gekker worden.
Suc6 met berg en ijzer wandelen.