Aflossing.
Blijf op de hoogte en volg Bas en Peet op reis...
01 Augustus 2017 | Brazilië, Bairro Alto
In het hotel eerst maar eens een biertje genuttigd en omgeschakeld.
Dat lukte. Daarna de stad in, waar overigens niets gelijk is, stevige tippel en 's avonds lekker gegeten.
's Nachts goed geslapen en gisteren lekker toeristisch met de Hop on-Hop off bus door de stad gescheurd. Einde van de middag richting vliegveld om het Gele Petje naar Nederland te sturen.
Weemoedig werd er afscheid genomen maar toch met een big smile verdween Pa het luchthaven gebouw in. Zijn vlucht was goed gegaan, hij heeft de auto gevonden en thuis stond de borrel klaar.
Namens Bas, Pa bedankt. Het waren 3100 geweldige kilometers tijdens deze 12 dagen.
Wij gaan straks de drukte van de stad verlaten en maar eens op het gemak zien waar Eend ons brengt.
01 Augustus 2017 - 10:30
Josefine:
Welkom in Portugal, daar waar niks vlak is en je kuiten altijd zeer doen!!
01 Augustus 2017 - 11:07
Nils:
Eend, wat moet je het zwaar hebben gehad. Rn nu wellicht nog vele malen zwaarder want nu zal Bas wel de oren van je klapraampjes kletsen. Sterkte -
02 Augustus 2017 - 12:34
Josine:
Mooie laatste foto ! Twee blije mannen na hun avontuur, geweldig. Arme eend, nu weer 3100 km terug...
Die was misschien wel liever bij z'n soortgenoten gebleven ? XXX -
02 Augustus 2017 - 13:08
Peet:
Nou mam, hij kan nog regelmatig kwaken en zwaaien hoor naar soortgenoten hier in de omgeving en onderweg. Ook op de camping staan er nog 2 Eendjes, 1 Ami en een Dyane om ons heen. :-))