Plan B en au revoir
Blijf op de hoogte en volg Bas en Peet op reis...
15 Augustus 2017 | Frankrijk, Quers
Tja ... en toen...? Plan A richting Bretagne/Normandië ? Of toch een plan B. Weersvoorspellingen richting kust waren niet geweldig. Dus ondanks dat het zo'n 700 km uit de koers was toch maar voor Plan B gegaan. Een dagje km's stampen, 's nachts een hotel in Chalon sur Saone en óp naar de Jura waar de neefjes bivakeerden met hun vader. De verrassing was groot want we hadden een paar dagen eerder nou net laten weten dat het niet op de route lag voor ons. De afgelopen 2 dagen lekker geplonst, gespeeld en gestoeid. Het was fijn ze even te zien in een relaxte sfeer en omgeving. Nu zijn we onderweg (na een kleine bandenwissel) naar de Ardennen voor een nachtje in Bouillon. Morgen zijn we weer thuis. Au revoir !
15 Augustus 2017 - 12:01
Miriam:
Ik hou van plan B, en aan die stralende koppies te zien de jongens ook. Bon voyage en tot in vld -
15 Augustus 2017 - 13:59
Nils:
Veilige terugreis luitjes! -
15 Augustus 2017 - 14:28
Josine:
Eend ruikt Vlaardingse sloot ? -
15 Augustus 2017 - 22:00
Mars:
Wat een mooie verassing voor de neven!! Mooie reis, maar rij voorzichtig aan naar huis!