Dag 3
Door: Peet
Blijf op de hoogte en volg Bas en Peet op reis...
10 Juni 2021 | Nederland, Heeg
Heerlijk geslapen, stukje gerend, douchen en wegwezen.
Op naar het Heegermeer.
Waar we vervolgens een klein pietsie vastliepen maar het mocht geen naam hebben ;-)). Wel fijn dat we een motortje hebben.
Na weer een poosje laveren, waarbij verder alles voor de wind ging :-) aangelegd in Heeg.
Fijn om te zien dat het daar nu een stuk levendiger is dan in okt jl. toen de lockdown er net was.
Dusss, terrasje en wat boodschapjes, lees lekkere hapjes, weer uitgevaren en onderweg op zoek naar onze eigen boei ergens op Grutte Gaastmar. Zoek maar op in Google Maps.
Aan boei nr. 33 hebben we geproost op neefje Daan z’n overwinning op het Gymnasium. Tsjoch !
10 Juni 2021 - 22:38
Josine:
Mooie foto (linksboven) ! Lag de Zonnetij nog in Heeg ? Lekker -
10 Juni 2021 - 22:42
Meloen:
Sensilube voorkomt vastlopen, heb ik van horen zeggen. Wederom lekker gewerkt vandaag. :-) -
10 Juni 2021 - 22:53
Marieke:
Nounou! Jullie zijn lekker aan het genieten! Ook een prima weertje uitgekozen, al zal ietsiepietsie meer wind ook wel fijn zijn! Veel plezier nog!! -
11 Juni 2021 - 07:48
Sara:
Leuk Heeg en het Heegermeer. Hebben wij vorig jaar ook gevaren en op de Fluessen! En heerlijk zo aan de boei! Mooi plekje! Hoe diep steekt jullie bootje dan eigenlijk? -
11 Juni 2021 - 12:28
Leon:
Klinkt allemaal heel lekker weer. En de schippersvrouw raakt ook langzaam ingeslingerd zo te horen. Ik zie jullie mogelijk in Stavoren of Lemmer, groetuhhhh -
11 Juni 2021 - 13:17
Bas En Peet Op Reis... :